Sorteer op:

Babyjurkjes

Van alle kledingstukken staat een jurkje toch wel het meest schattig bij kleine meisjes. Veelal in zachte pastelkleurtjes, maar steeds vaker ook in lekkere felle kleuren. Met een maillotje of een legging eronder kunt u uw kind het hele jaar door, dus ook in de winter, leuk kleden in een jurkje.

Soorten jurken

Er zijn natuurlijk veel verschillende modellen jurkjes, zoals overgooiers, overslagjurkjes en salopette jurken. Vooral voor de allerkleinsten zijn de overslag jurken echt heel gemakkelijk, omdat u op die manier uw kleintje handig kunt verschonen. De jurk kan helemaal open en geeft u dus veel bewegingsvrijheid tijdens het verschonen. Salopette jurkjes zijn eigenlijk een soort tuinbroekjes, maar dan met een rok i.p.v. een broek. De meeste salopette jurkjes zijn in denim. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen, zoals t-shirt jurken.

 

 

Bij Kinderkledingonline.nl vindt u naast jurken van eigen merken van bijvoorbeeld Babywalz en De Bijenkorf, ook bekende merken als Mim-Pi, Molo, Name-It en Esprit. En natuurlijk in alle maten. Er zijn al jurkjes voor prematuur baby’s, vanaf maat 50.  Babykleding loopt in principe tot maat 86, maar sommige merken vallen wat kleiner uit. Voor jurkjes vanaf maat 92, klikt u hier.

Speciale gelegenheden

Ook voor jurkjes voor speciale gelegenheden, zoals de doop van een kind, kunt u op Kinderkledingonline.nl terecht. Van supersjiek tot klassiek eenvoudig, er is genoeg keus voor elke stijl en voor elke portemonnee.

 

 

Voor bijpassende kleding kijkt u bijvoorbeeld eens bij de maillots of leggings, hier vindt u zeker wat u zoekt!

Nieuws: Schattige zomerjurken

Niets is leuker dan schattige jurkjes voor je kleine meisje in huis halen! Nog een paar dagen en dan verdwijnt de regen weer en kunnen wij optimaal genieten van onze heerlijke zomervakantie!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Herfstjurkjes!

De herfst is al weer in volle gang, de blaadjes vallen van de bomen en de wind begint harder te waaien. Het wordt tijd dat onze herfstjurkjes weer uit de kast getrokken worden! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )