Sorteer op:

Skipak baby

Ook voor de allerkleinsten is er tegenwoordig veel te vinden op het gebied van skipakken. Want niet alleen de kleding van volwassenen gaat met de mode mee, ook kinderkleding voor in de sneeuw voldoet aan de huidige trends. Wie op zoek is naar een skipak voor zijn baby kan tegenwoordig bij heel veel adressen terecht.

 

De winterkou is er geen eentje om zonder warme kleding te omarmen. We pakken ons zelf goed in, maar moeten daarbij onze kleinsten niet vergeten. Een skipak voor uw baby is minstens zo belangrijk. Niet alleen wanneer u op wintersport gaat met uw gezin, maar ook voor het trotseren van onze eigen Hollandse kou: bijvoorbeeld voor het warm houden van uw baby in de kinderwagen. Omdat het in ons land van de ene op de andere dag barkoud kan zijn, doet u er verstandig aan op tijd op zoek te gaan naar een baby skipak. U vindt de winterkledingcollectie voor kinderen al vrij snel na de zomer.

Skipak baby

Voordat u skikleding koopt voor uw baby moet u wel aan een aantal dingen denken. Niet ieder baby skipak is namelijk geschikt voor de barre winterkou. Er is nogal een verschil tussen het materiaal waarvan een skipak is gemaakt. Let op de waterbestendigheid van een winterjas en in welke mate het baby skipak wind doorlaat. Let ook goed op de maat: uw baby moet zich er goed in voelen en niet bekneld zitten, maar wel goed bedekt zijn. Het is altijd handig een skipak te kopen met handjes en voetjes, zodat u niet ook nog aan aparte winterschoenen of baby handschoenen hoeft te denken. Er zijn ook baby skipakken waarbij je deze handjes en voetjes los kunt ritsen. Om het plaatje compleet te maken en er zeker van te zijn dat de kleine het niet koud krijgt, koop je bij het skipakje uiteraard ook een bijpassende muts en sjaal.

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Skikleding voor de voorjaarsvakantie

De kerstvakantie is net voorbij en misschien zijn jullie alwel een weekje naar Oostenrijk geweest om te skiën. Maar er zijn ook genoeg mensen die in de voorjaarsvakantie in februari nog een weekje gaan skiën. Dan is nu natuurlijk de tijd om skikleding aan te schaffen voor deze vakantie.

 

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )