Sorteer op:

Babyschoenen

Voor baby’s die nog niet lopen is het nut van echte schoenen natuurlijk niet aanwezig. Veelal dragen de kleinsten dan ook gewoon sokjes, al dan niet met anti-slip, of babyslofjes. Want het gaat er nog niet om of de schoenen de juiste ondersteuning geven, maar om de voetjes warm te houden en ze te beschermen. En dat kan uiteraard op veel manieren, maar vooral in veel modellen en kleuren. Want aanbod is er volop, in alle kleuren van de regenboog en of u nu voor chique gaat of voor vrolijke felle kleuren, op Kinderkledingonline.nl vindt u het beslist.

 

 

Maatvoering baby schoenen meisjes

 

Babyschoentjes, of beter gezegd babyslofjes, zijn er vanaf maat 14 tot en met 22. Dit komt overeen met de leeftijdsindicatie ‘pasgeboren’ tot 24 maanden. Vanaf maat 23 vallen de schoentjes niet meer in de babymaten. Schoenen vanaf maat 23 kunt u hier vinden.

 

Niet in alle gevallen worden de maten van schoentjes weergegeven met de maten 14 tot en met 22. Vaak wordt ook aangegeven dat de slofjes bijvoorbeeld geschikt zijn voor baby’s van 3 tot 6 maanden of er wordt een eigen maatvoering gehanteerd, zoals maat 0 of maat 1. Om de juiste maat te bepalen is er vrijwel altijd een schema met maatinformatie te vinden op de site van de aanbieder. Zo kunt u vrij nauwkeurig de goede maat bepalen. Meet wel altijd voor de zekerheid de voetjes van uw kind na, dat voorkomt teleurstellingen.

 

 

En of het nu winter is of hoogzomer, op Kinderkledingonline.nl vindt u babyschoenen voor elk jaargetijde. Selecteer hierboven de gewenste maat, kleur en model en u ziet in één overzicht het volledige aanbod.

Nieuws: Nieuwe app die jouw schoenmaat voorspelt!

Tegenwoordig verschuift veel naar het online gebeuren. Consumenten shoppen steeds meer online en ook via apps, op de smartphone of tablet, gaat shoppen veel gemakkelijker en sneller! Ook nu weer is er een nieuw app gelanceerd, een app dat kan inschatten wat jouw schoenmaat wordt.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Winterschoen 2013

Na de winter musthave op het gebied van accessoires, presenteren wij jullie nu de winterschoen van dit jaar: de indianenschoenen! Deze schoenen zijn zowel prachtig voor de zomer als voor de winter. Want van schoenen kunnen echte fashionista’s niet genoeg van hebben!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )