Sorteer op:

Baby jeans

Meer informatie over jeans voor baby meisjes vindt u binnenkort op Kinderkledingonline.nl!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Stoere baby's, hippe broeken

Baby meisjes worden vaak heel erg schattig aangekleed. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk, want ze blijven maar even klein. Maar is het niet een keer leuk om jouw baby heel erg stoer aan te kleden? Gelukkig gaan ook de babykleertjes mee met de mode. Broekjes met prints zie je overal in de etalages verschijnen en zo ook in onze webshop. Stoer, maar daarmee toch ook ongelofelijk schattig!

Nieuws: Retour Jeans summer 2013

Wij kunnen er niet meer op wachten, de zomer van 2013. Na maanden vol met kou en regen is Nederland wel weer toe aan een beetje zonneschijn! Veel merken hebben hun collectie van 2013 al in de winkels hangen. Zo ook Retour Jeans, en de collectie is weer prachtig.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )