Sorteer op:

Accessoires baby meisje

Accessoires voor baby meisjes vindt je allemaal op Kinderkledingonline.nl!

Nieuws: Van flaphoedjes naar rieten strandhoedjes!

Wauw, wat genieten deze dagen! Morgen wordt het nóg warmer dan vandaag. Heerlijk zeg! Na een lange koude periode, worden we ontzettend blij van dit warme weer. Massaal trekt Nederland de korte broek aan, de rokjes worden tevoorschijn gehaald en de jurken worden uit de kasten getrokken. Wat worden wij vrolijk van het weer! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Roze, de kleur voor alle meisjes!

Wat een leuk feestje, er is weer een meisje geboren! De beschuit met roze muisjes worden vanuit de keuken naar familie toegebracht die op visite komen om het kleine wonder te aanschouwen. Familie en vrienden geven vele cadeautjes. De ouders worden overladen met mooie roze rompertjes, stoere roze schoentjes en lieve roze jurkjes voor aankomende lente!

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )