Sorteer op:

Korte broek Baby meisje

Meer informatie over korte broeken voor baby meisjes vindt u binnenkort op deze pagina!

Nieuws: OP=OP

Je ziet het nu overal, de kortingen springen uit de winkels! Je moet dus snel zijn voordat alles weg is. Maar heb je geen tijd of puf om naar de winkel te gaan om dan de hele stad door te moeten, waardoor je hele dag kwijt bent met winkelen? Kijk dan snel op kinderkledingonline.nl, hier zie je alle leuke collecties verzameld op één site! 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Stoere baby's, hippe broeken

Baby meisjes worden vaak heel erg schattig aangekleed. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk, want ze blijven maar even klein. Maar is het niet een keer leuk om jouw baby heel erg stoer aan te kleden? Gelukkig gaan ook de babykleertjes mee met de mode. Broekjes met prints zie je overal in de etalages verschijnen en zo ook in onze webshop. Stoer, maar daarmee toch ook ongelofelijk schattig!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )