Born To Be Famous Short Bubblegum SBGS35

Born To Be Famous Short Bubblegum SBGS35 Een mooie koraalroze short voor kleine meisjes van Born To Be Famous! Met een elastische tailleband, strikjes aan de zijkant en een navy printje. Kleur: Bubblegum Materiaal: 95% Katoen, 5% Elasthan
Kleur Roze
Levertijd 1-2 werkdagen

De weshop Ik en mijn Kind is voortgekomen uit een bekende winkel uit Geleen, die een uitgebreid assortiment hebben voor alles op babygebied. Van zwangerschapskleding tot een volledige baby uitzet, maar dus ook veel baby- en kinderkleding. Bij Ik en mijn Kind vindt u naast kinderkleding van Star ook veel kleding van het merk Name-It. Zoekt u leuke, vlotte en trendy en betaalbare kleren voor uw kind, dan bent u bij Ik en mijn Kind aan het juiste adres!


Bestellen bij Ik en mijn Kind is heel gemakkelijk en u hoeft er de deur niet voor uit. Als u voor meer dan € 65,00 bestelt, wordt de bestelling ook nog eens gratis bezorgd.

Gemiddelde levertijd 3 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95 (gratis bij € 65,- en meer)
Levering PostNL (TNT Post), Afhalen via Pakje Gemak
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 15 dagen
Betaalmethoden iDeal, PayPal, creditcard, achteraf via factuur

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )