Bardossa babyschoenen online Kiba Bruin BAR16

Bardossa, het ideale schoentje voor de eerste stapjes. Begint uw kindje te lopen aan de hand? Trekt uw kind zich op aan de tafel en zet de eerste stapjes. Dan zijn de Bardossa babyschoentjes de ideale eerste lopertjes. De babyschoentjes zijn volledig leer gevoerd en hebben een flexibele zool. Elke seizoen is er een nieuwe collectie gebaseerd op de nieuwste mode, kleuren en trends. Staat de gewenste maat er niet meer bij? Stuur ons een bericht via de klantenservice, we proberen de maat te bestellen.
Kleur Blauw, Bruin, Roze
Materiaal Leer
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )