Name It jeans BOY (va.92)

Slimfit donkere jeans (model Leopol) van Name It
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal 79% Katoen, 20% Polyester, 1% Elasthan
Levertijd 1 werkdag

Zoekt u leuke kinderkleding maar ook nog wat voor u zelf? Bij Kixx Online vindt u kleding van babymaat 50 tot xl voor volwassenen. Of u nu op zoekt bent naar de nieuwste kindermode of ook voor een leuke prijs oudere collecties wilt aanschaffen, bij Kixx kan dit allemaal. Als u vandaag nog bestelt voor 16.00 uur, heeft u de volgende dag de kinderkleding al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten € 3,95 (gratis vanaf € 75,-)
Levering PostNL (TNT Post)
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDeal, PayPal, creditcard en overboeking
 

Name-it speelt in op de behoefte van kinderen en biedt trendy kleding aan met slijtvaste materialen en een goede pasvorm. De ‘Newborn’ lijn is een lijn met zachte materialen. Precies wat baby’s nodig hebben. ‘Name it Mini’ is de lijn voor kinderen van een half jaar tot 4 jaar. Dit is een collectie met comfortabele kleding. In de broeken is ruimte voor een luier en bloesjes en de t shirts zijn met knoopjes op de schouder. Voor oudere kinderen is er de ‘Name it Kids-zone’ lijn met een coole stijl met strakke of juist wijd vallende jeans. Dit is mode voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Name-it staat bekend om zeer betaalbaar, maar daar doet de kwaliteit niet voor onder.
 

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )