Sorteer op:

Mc Gregor kinderkleding

McGregor is een bedrijf dat het belangrijk vindt om duurzame en milieuvriendelijke producten te produceren. Daarnaast wil het merk een positieve bijdrage leveren aan de samenleving waarin zij opereert. Als je aan het merk denkt is waarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt het milieu, maar toch vinden ze het erg belangrijk dat hun producten voldoen aan bepaalde Europese normen.

 

Duurzame kinderkleding McGregor

De kinderkleding collecties van McGregor zijn bijna volledig gemaakt uit verantwoord verbouwd katoen. Naast dat de producten dus van hoge kwaliteit en trendgericht zijn, zijn ze ook nog eens milieu verantwoord. Daarnaast is de McGregor fashion Group ook donateur van verschillende non-profitorganisaties die zich in zetten in derde wereld landen.
 

McGregor stijl

McGregor heeft een geheel eigen stijl, dat je het best kan omschrijven als: klassiek, modieus en een tikkeltje sportief. Gewoon mooie, stijlvolle kleding en niet te veel poespas: McGregor weet er wel raad mee. De kleding geeft een bepaalde stijl en uitstraling en is ook nog eens van erg hoge kwaliteit. We zien veel blousjes, vesten en capuchontruien in de collecties voorbij komen. Deze worden afgewisseld met colberts en t-shirts. Ook de buitenjassen zijn van hoge kwaliteit en bieden optimaal draagcomfort en duurzaamheid. 
 

Speciale lijnen kinderkleding

Ook gaat McGregor kinderkleding speciale samenwerkingen aan met verschillende merken of personen. Zo heeft het merk in de zomer van 2012 een lijn gelanceerd in samenwerking met de Grand Prix van Monaco. Ook verkoopt McGregor in september 2012 een lijn die is opgericht in samenwerking met Williams Formule 1. Het merk associeert zich met de autosport en laat dit zien in de sportieve en stijlvolle ontwerpen.

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )