Sorteer op:

Carbone Kinderkleding

Carbone laat zich niet afschrikken door welk seizoen dan ook. Het kinderkledingmerk is helemaal klaar voor het koudste seizoen van het jaar, maar met het zomerseizoen weet Carbone ook wel raad. De collecties bestaan uit verschillende thema’s binnen de assortimenten voor meisjes, jongens en de jongste kinderen. Diverse kleurpaletten die bijvoorbeeld warmte uitstralen of sportief zijn worden hiervoor gebruikt.De kleding van Carbone kan het beste omschreven worden als trendy en functioneel. 

Stijlvolle Meisjes

De materiaalkeuze uit de Carbone collecties voor stijlvolle meisjes bestaat onder andere uit tricot, breisels en nep bont. Hierdoor geeft deze kinderkleding een warm gevoel, en dat is nou juist wat het merk wil bereiken. Eén van de thema’s binnen de meisjeskleding bevat kleuren als rood, petrol-blauw en antraciet. Dessins als vogels en stippen passen goed bij dit kleurenpalet. 
 
Het andere thema is juist weer opvallend door de combinatie van roze, beige en zwart. De bijpassende dessins zijn foto impressies van Parijs, letters, sterren, strepen en pailletten.  Door deze verschillende materialen te mixen krijg je een eigen unieke stijl. 
 
 

Ruige Jongens

De stoere jongens van Carbone dragen sportief, met kleuren als kobalt, altraciet en wit, maar ook klassiek, met kleuren als rood, navy en beige. Bij beide thema’s spelen mooie wassingen en prints een grote rol. Deze combinatie zorgt voor een klassieke sfeer in je kledingkast, maar ook voor een stoere stijl, wat heel belangrijk is voor jongens van nu. 
 

Mix en matchende Mini’s 

De collectie voor de mini’s bestaat voornamelijk uit kleine varianten van de kleding voor jongens en meisjes. Toch wordt er voor de minimeisjes veel aandacht besteed aan de gemixte tuniekjes, leggings, broekjes en rokjes. De kleine jongens worden voor een warm wintergevoel in stoere jacks, vale jeans, vesten en polo’s met print gestoken. 
 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 319.940 producten )