Zomerjurkjes!

Jurkjes blijven toch een ontzettend leuk kledingstuk voor de meiden. En aangezien het weer zomer wordt, kunnen we ze binnenkort weer gaan dragen zonder legging of maillot. Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten jurkjes. Vandaag bespreken we twee van de leukste zomerjurkjes!
 

Sweatjurk

 
De sweatjurk is misschien wel de meest comfortabele jurk die er is. Deze jurk is gemaakt van lekker zittende stof, meestal tricot. Perfect voor de meiden die geen jurken aan willen ‘omdat ze niet lekker zitten’. Een voordeel is dat er veel sweatjurken zijn met lange mouwen. Ze zijn dus ook perfect voor als het wat frisser wordt in de avond. Ook zijn de jurken hierdoor prima door te dragen in de winter met een legging of maillot eronder!
 
 

Mouwloze jurk

 
Dit is de ultieme zomerjurk. De mouwloze jurk heeft, zoals de naam al aangeeft, geen mouwen. Dit is heerlijk koel op de warme dagen die we deze zomer hopelijk gaan krijgen. De mouwloze jurk heb je in allerlei soorten. Van een luchtig strandjurkje tot een mooie feestjurk. En ook deze jurk is prima door te dragen in de winter hoor! Met een spijkerjasje of colbertje eroverheen heb je een super leuke outfit!
 
 
Jurkjes zijn dus helemaal leuk voor in de zomer. Is de jurkjescollectie van jouw dochter nog niet compleet voor deze zomer? Geen paniek, hieronder hebben wij de leukste jurken alvast voor jou geselecteerd!
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )