Maxidresses and maxiskirts

Ze zijn dit jaar een echte trend: de maxi dresses en maxi skirts. Dit zijn jurken en rokken die tot aan de grond komen. Iedereen heeft dit jaar wel een eigen maxi dress of skirt, daarom is hier een korte samenvatting van de verschillende soorten en verschillende modellen. 
 

Feestjurk

 
Ten eerste zijn lange rokken en jurken de perfecte feestoutfit. Op een casual feestje kom je met een leuke lange rok met een shirtje prima voor de dag. Maar ook er zijn hele feestelijke maxidresses verkrijgbaar. Op een chique bruiloft of met een chique diner is dit de perfecte outfit. Het staat enorm feestelijk en het zit heerlijk!
 

Strandjurk

 
Ook kan je met deze jurken en rokken prima naar het strand. Met een losvallend item van een soepele stof zoals tricot ben jij klaar voor een heerlijke stranddag. Het is ook nog eens erg praktisch. Je trekt dit namelijk zo even aan om lekker te gaan genieten in een strandtentje of om een lekker ijsje te gaan halen!
 

Maxirok

 
De maxi skirt is misschien wel één van de veelzijdigste kledingstukken. Je kunt één rok namelijk op ontelbaar veel manieren combineren. Lekker naar buiten om een stukje te wandelen of om naar school te gaan combineer je de rok met een stoer shirt en een paar sneakers. ’s Avonds vervang je het shirt door een leuk bloesje en trek je er leuke sandaaltjes bij aan. Zo ben je helemaal klaar om gezellig te gaan eten of om een leuk feestje te vieren!
 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )