The jumpsuit is back

De jumpsuit is terug van lang weg geweest! Dit enorm leuke, maar ook praktische kledingstuk is door alle designers opnieuw ontdekt en zo aangepast dat hij helemaal past in de nieuwe collecties van 2015! Ook bij de kinderkleding collecties zien we dit item terug. 
 
Jumpsuits zijn erg handig. Je kan een jumpsuit namelijk casual dragen, gewoon in de zomer overdag of in het voorjaar met een vestje eroverheen. Maar als je er een leuk colbertje overheen draagt of een mooie ketting toevoegt krijg je een hele andere look. Draag er een leuke sandaal of laars onder en je bent zo klaar voor een feestje of om lekker uit eten te gaan.
 
De jumpsuit met korte broek is erg leuk voor als het lekker warm is in de zomer. De kinderen trekken hem zo aan en zijn meteen klaar om lekker buiten te gaan spelen!
 
Een echte trend van dit seizoen is de denim jumpsuit. Dit staat super stoer en de kinderen zullen er gek op zijn, juist omdat ze zo simpel zijn. Je hebt natuurlijk veel verschillende. Met lange mouwen, korte mouwen of geen mouwen. Kijk dus gewoon wat de kinderen het leukst vinden!
 
 
Hieronder staan de leukste jumpsuits al op een rijtje. Shop dus nu vast de leukste jumpsuits voor het voorjaar en draag ze lekker door in de zomer!
 
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )