Let It Snow!

We hebben net sneeuw achter de rug en komend weekend is er alweer sneeuw voorspeld. De mooiste en grootste sneeuwpoppen zijn al gemaakt en wie weet kunnen de kids dit weekend weer hun hart ophalen in de sneeuw. Als ze na het buitenspelen weer naar binnen gaan kun je ze lekker verwennen met een heerlijke mok warme chocolademelk en natuurlijk wat lekkers erbij. Gaan ze de hele dag naat buiten, moeten ze ook goed en dik ingepakt zijn. Heb je nog geen warme laarzen voor je kids gekocht? Ga dan snel op zoek naar een paar leuke, warmesnowboots! Maar niet alleen warme voeten zijn belangrijk, goede handschoenen en een heerlijk warme muts zijn ook wel een must.

 

 

Snowboots

Je hebt ze vast al wel in de winkels gezien, die lekker warme snowboots. Hebben je kids koude voeten? Geef ze snowboots. Maken je kids hun schoenen altijd kapot bij het buitenspelen? Geef ze snowboots. Kun je maar geen waterdichte schoenen voor je kids vinden? Geef ze snowboots. Als je kids nu naar buiten willen in de sneeuw, hoef je je over geen enkel punt zorgen te maken. Je hoeft geen extra sokken aan te doen en je hoeft niet drie dagen te wachten tot de schoenen droog zijn. Hartstikke handig dus die snowboots!

 

Lekker warm

Natuurlijk mogen die kinderen binnen ook niet kou lijden. Je kan uit zoveel warme kleding kiezen dat je er bijna onder bezwijkt! Doe ze een lekker gebreide trui aan met een dikke broek. Of een jurkje met lange mouwen met een jasje eroverheen en een vrolijke dikke maillot er onder. Laat ze voor de openhaard of verwarming zitten, zo krijgen ze het tijdens het spelen minder snel koud en met z'n allen voor de openhaard zitten is natuurlijk reuze gezellig! Samen een warme kop chocolademelk en met z'n allen genieten van de vallende sneeuwvlokjes. 

 

 

Met dit koude en natte weer heeft natuurlijk niemand zin om naar de winkel te fietsen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig! Ga lekker op de bank zitten, pak je laptop erbij en ga snel naar kinderkledingonline.nl! Daar vind je alles wat je nodig hebt, van snowboots tot gebreide truien. 

Liefs,

Naomi 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 29 januari 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )