De perfecte look for boys and girls

Met dit sombere en koude weer moeten de kids natuurlijk wel warm aangekleed en ingepakt zijn! Een muts, sjaal en misschien zelfs nog wel handschoenen, wat doe jij bij je zoon of dochter aan? Het moet natuurlijk niet zo stijlloos en grijs en grauw zijn als het weer. Een vrolijke wollen muts met een leuk bolletje en een grappig patroon. Of een gebreide sjaal? Het moet ook niet al te warm zijn, want af en toe komt het zonnetje er weer door. Maar de bomen zijn kaal, nergens bloemen te zien, koud en nat gras, kortom, buiten is het saai. Met alleen wat leuke accessoires maak je het buiten al een stuk vrolijker en hebben de kids het ook niet koud. Perfect!

 

 

Tja, buiten hebben ze het nu misschien niet koud meer, maar binnen mogen ze natuurlijk ook niet kouvatten. Steek de openhaard hard aan en doe de ramen maar weer dicht! De openhaard geeft een gezellige sfeer en als de kids klaar zijn met buiten spelen kunnen ze daar lekker opwarmen. Heb je geen openhaard? No problem, zet je verwarming dan hard aan en steek wat kaarsjes aan! Zo heb je dezelfde warmte en sfeer als bij een openhaard! Muts af, sjaal af en laat ze opwarmen bij de verwarming. Laat ze een lekkere en trui aantrekken en een coole dikke broek, of een jurkje met lange mouwen en een maillot, het is allemaal mogelijk!

 

Ben je het zat dat de schoenen en sokken van je kids telkens verpest worden door de regen en de modder? Koop lekkere regenlaarzen, zo worden hun voeten niet nat en zit ook niet je hele huis onder de viezigheden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat ze koude voeten krijgen, koop een maat groter zodat ze zo een extra paar dikke sokken aan kunnen doen. En zo kun je ook nog eens lang doen met de laarzen, zo hoef je niet volgend jaar weer nieuwe laarzen te kopen. Zo ben je voordelig, efficiënt en clever bezig!  

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )