A thousand shades of Gray!

Grijs is het nieuwe zwart! Deze herfst/winter zien we heel veel van deze makkelijk te combineren kleur. Vind je grijs een saaie kleur? Niet getreurd, hij is makkelijk te combineren met een heleboel leuke felle kleurtjes, zoals knal roze. Nog steeds niet leuk genoeg? Probeer dan eens een print in grijstinten! Zo pak je twee trends in één: prints en de prachtige kleur grijs!

 

 

Chique en tijdloos

Grijs is niet alleen erg leuk en mooi, maar ook nog eens enorm chique en tijdloos. Kies deze winter voor een hippe grijze oversized sweater. Deze kun je mooi combineren met een strakke gekleurde broek. Of kies voor de leuke grijze jeans met print, helemaal hot! Gecombineerd met een fel gekleurde blazer ben je helemaal in stijl. De lange grijze laarzen met aztec print zijn een echte musthave! Ook de lange sjaal die je lekker vaak om je nek kunt wikkelen is perfect voor een koude winterdag.

 

Tip!

Tip: Ga niet voor een volledig grijze outfit. Ook bij meerdere items in het grijs, kan je beter kiezen voor verschillende tinten. Dit maakt de outfit speels en spannend J

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )