Trendartikelen herfst- en wintercollectie '14/15

In het blogje van afgelopen vrijdag hebben we het al uitgebreid gehad over de nieuwe herfstkleuren die dit najaar het helemaal gaan maken. Ontzettend leuk, want dan hebben we natuurlijk een goede reden om een hele dag te mogen winkelen. Uiteraard wil je dan ook wel weten naar welke kleding je moet zoeken. Het zou een mode fail zijn als je wél de juiste kleur kleding draagt, maar een trui uitzoekt die helemaal jaren '60 is.. No way!
 


Het lijkt natuurlijk wel een beetje gek, want we zitten net weer een paar dagen te genieten van het heerlijke zonnetje, toch laat de herfst en winter zich zien met de nieuwe collecties in de winkels en zelfs al online! Zo zijn de kindercollecties voor herfst/winter 2014-2015 van Kleertjes.com dit seizoen opnieuw een lust voor het oog. De kleintjes kunnen zich tegoed doen aan kleurrijke en fantasierijke kinderkleding met oog voor detail, en in de laatste trends van de catwalk. Feel a model, be a model!

Herfst trends

De winter mag dan lichtjes grauw zijn, in de kindercollecties wordt er gespeeld met kleur en dessins. En vooral met lef! Het dragen van laagjeskleding is ook deze winter een must. Combineer verschillende prints, materialen en kleuren met elkaar voor een gedurfde en speelse combinatie. Warme tinten als bruin, grijs, zwart en camel worden opgevrolijkt met gedessineerde shirts, tops en kleurrijke accessoires.


Army en verwassen denim

De trends die ook dit winterseizoen opnieuw hun opmars maken zijn de stoere camouflageprints en op het leger geïnspireerde kleding. Jacks en capuchonvesten in army prints zijn onmisbaar en worden stoer gecombineerd met verwassen jeans, printed shirts en stoere laarzen.
 


Jeans

Denim spant ook dit seizoen de kroon en komt in vele gedaantes voorbij.  Ieder seizoen worden de wassingen van jeans, overhemden en spijkerjacks meer en meer uitgesproken. Voor herfst/ winter 2014-2015 zijn de jeansmodellen baggy, straight of stretchy, en nog meer verwassen en bewerkt. 
 


Wildlife

De tijgerprint maakte vorig jaar al haar terugkeer op de catwalk en het is duidelijk dat de ontwerpers  er maar geen genoeg van krijgen. Voor de herfst/winter kunnen de meiden hun hart ophalen qua dierenprints en fake fur jassen en gilets. Naast trendy ook lekker warm! Winterjacks, tops en vesten worden in een beestachtig jasje gestoken en ook de schoenen krijgen een make-over. Hulde aan het dierenrijk! 
 


Bloemen

De winter saai? Niet als we naar de collecties kijken vol kleur en prints. Naast de dierenprint zijn ook bloemenprints dit winterseizoen nog altijd gewild. Lieflijk in jurken, tops en vesten, of met lef gecombineerd met andere prints. 



 

Musthaves voor winter 2014/2015

Ieder winterseizoen een aantal key-items aanschaffen en je kind is klaar om Koning Winter te trotseren. Voor de stoere boys en girls is het gewatteerde jack een musthave. Sportieve looks bereiken dit winterseizoen hun hoogtepunt in comfortabele sweaters en joggingbroeken. Kinderen kijken veel van hun ouders af, ook qua mode! En dat het best een beetje gekleed mag zijn is niet erg. Gilets in speelse kleuren en materialen maakt dit kledingstuk de eyecatcher  van het seizoen. En nee, niet alleen voor feestelijke partijtjes. 



 

Nieuwe merken

Ook dit najaar kan Kleertjes.com weer een aantal leuke merken aan haar assortiment toevoegen: Tumble 'N Dry, IKKS, Bumper, Hupsakee, WE en Nono. Bekijk ze nu allemaal op de winkelpagina!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 6 september 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )