Het festivalseizoen begint weer!

Het festivalseizoen is weer begonnen en een paar weken geleden begon het allerbekendste festival in Amerika en opende hiermee het nieuwe festivalseizoen in heel de wereld! En een festival betreden, moet natuurlijk wel helemaal in stijl gebeuren! De grote trendsetters van een festivallook zijn zangeres en actrice Vanessa Hudgens en Victoria’s Secret model Alessandra Ambrosio. Deze prachtige kledingstijl wordt ook wel de Boho-style genoemd. De Boho-style typeert deze stijl voor de grote festivals. Het ziet er natuurlijk ook super cute uit! 


Veel beroemdheden waren al ruim van te voren druk in de weer om hun koffer zo goed mogelijk in te pakken voor het grootste festival evenement Coachella. Grote hoeden, grote zonnebrillen,
rokjes, jurkjes, luchtige shirtjes moesten allemaal in de koffer, want op een festival wil je natuurlijk wel in stijl! Vergeet uiteraard ook niet je sandalen om goed op te kunnen lopen en om niet te vergeten, goed op te kunnen dansen! Om je outfit helemaal af te maken zijn armbanden een echte musthave voor deze look. 



Kinderkledingonline

Ook Kinderkledingonline houdt van deze Bohemian look en heeft veel prachtige, schattige en gebloemde outfits om jouw boho-look helemaal compleet te maken! Ben jij ook zo enthousiast over deze look? Neem dan gauw een kijkje tussen onze producten en wie weet shop jij wel een heel nieuw outfit binnen vandaag! Succes meiden.
 
 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )