3 musthaves voor de zomer van 2015

Witte broek

De witte broek is terug! Vooral de witte jeans is populairder dan ooit. Het grootste voordeel van dit fashionitem is dat het enorm veelzijdig is. Elk kledingstuk dat je uit de kast trekt zal goed staan bij een witte spijkerbroek. Veel mensen denken dat een witte broek alleen in de zomer te dragen is. Hier is niks van waar! Met een heerlijk warme trui en stoere laarsjes ben jij helemaal klaar voor een herfstige of winterse dag!
 

Gladitor sandalen

Op het gebied van sandaaltjes zijn er elk jaar wel nieuwe trends. Dit seizoen zijn het de sandaaltjes met een gladiator touch die helemaal hot zijn. Dit houdt in: sandaaltjes met kraaltjes, touwtjes en fringe. Vaak hebben deze sandaaltjes meerdere bandjes waardoor ze je voet net wat meer bedekken. Dit geeft je het gevoel dat je toch wel echt een schoen draagt en geen slipper. 
 
 

De polo

Een andere trend deze zomer is de retrostijl. Iets wat perfect in deze trend past is natuurlijk: het poloshirt. Van het poloshirt zijn ontelbaar veel versies en voor ieder wat wils. Met strepen, effen, in felle kleuren, en ga zo maar door.  Dit item is leuk voor zowel de jongens als de meiden. Ga dus lekker samen zitten en kies het leukste poloshirt uit!
 
 
 
Deze items zijn los te dragen maar ook tegelijk! Een outfit bestaande uit witte jeans, een poloshirt en leuke sandaaltjes is namelijk perfect voor een heerlijke zomerdag!
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )