Sorteer op:

Kinderkleding van MonnaLisa

MonnaLisa is een kindermerk dat is opgericht in het jaar 1968. MonnaLisa is een wereldleider in kleding en in accessoires. MonnaLisa heeft aan aantal labels opgericht, voor ieder kind, voor elk moment.

De labels van MonnaLisa zijn:

 1. MonnaLisa Bimba
  MonnaLisa Bimba is een label van kleding met schattige Disney figuren voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar met maatje 92 tot en met 152.
 2. MonnaLisa Nylon
  MonnaLisa Nylon is een sportieve label gecombineerd met glamour. Deze label is voor kinderen vanaf 3 maanden tot en met 16 jaar. Deze sportieve kleding met een tikkeltje glamour is geschikt voor alle gelegenheden. Je kunt er mee naar school, maar ook naar een leuke party!
 3. MonnaLisa Jakioo
  MonnaLisa Jakioo richt zich op alle tienergirls die houden van mode. Voor deze fashionista’s is de kleding te verkrijgen vanaf maat 116 tot en met 176.
 4. MonnaLisa Bebe
  MonnaLisa Bebe is een label voor baby’s. Hier vind je schattige kleding voor de allerkleinsten!
 5. MonnaLisa Chic
  MonnaLisa Chic richt zich helemaal op de chique kleding met veel glitters en schitterende jurken voor party’s en bruiloften!

Kinderkledingonline

Daarnaast heeft MonnaLisa een award ontvangen ter gelegenheid van de Europese Kids Fashion Awards. Hieraan zie je al hoe geliefd dit merk is! En dat mag natuurlijk niet ontbreken op onze website. Bij ons vind je de schattigste kleding voor de allerkleinsten. Zo snoezig!


De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 316.855 producten )